Till frukost blev det två LCHF-knäcke med ca 50 gram vitlökssmör, ett par skivor Pärssons tunna skivor rökt skinka samt ett par skivor ost. Till det dracks det kaffe med vispgrädde.
Ingen lunch faktiskt, jag tror kroppen redan har ställt in sig på att äta när den är hungrig?
Dagens middag då?
Jo, dag blev det kycklingfilé och både jag och maken (och barnen så klart) älskar den baconinlindad och helst fylld med soltorkade tomater, mozzarella och färsk basilika. Men eftersom jag har bestämt mig för strikt LCHF ett tag nu så blir det bara stekta filéer och till de serveras det baconinlindad sparris och vitlökssmör.
Vi hade kunnat ta broccoli till men jag tycker det är så gott med färsk sparris så det får bli det idag :)
Jag börjar att förbereda kycklingen som jag saltar och kryddar med Santa Marias Limepepper. Självklart kan man använda vilken peppar man vill men jag tycker att lime och kyckling funkar fint i hop :)
Tyvärr hade jag missat att ta fram kycklingen i tid så den var bara halvtinad.. Jag stekte på den i pannan med mycket smör och lät den få fin färg innan jag lät den gå klart i ugnen i ca 15 minuter på 150 grader (kolla ALLTID!!! att kycklingen är färdig innan du serverar!).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar