Hmm, jag la upp min coleslaw på kostbevakningen,se och inser att det är aaaaningen mycket med kolisar i den men å andra sidan så tar jag ju kanske 100 gram/portion så det blir kanske inte så mycket ändå :)
Detta behövs till Jeanettes coleslaw:
5-7 dl strimlad vitkål
1 strimlad rödlök
1,5 msk olivolja citron
1,5 dl majonäs (fullfet)
1,5 dl creme fraiche (fullfet)
1 tsk salt
1 tsk peppar
Totalt här är det 10 g protein och 26 kolisar men som sagt - Satsen räcker till måna måltider.
Blanda ihop allt utom lök och kål i en bunke, vänd ned löken och lägg i en näve kål åt gången, det ska vara en krämig coleslaw.
Låt stå i kylen minst en timme så att alla smaker går ihop.
Och jag lovar att coleslawen vinner på ett par dagar i kylen och risken att man behöver slänga är minimal för den är verkligen mums :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar